Palacsinta
A palacsintához a lisztet, a tojást, a fűszereket és a tejet simára keverjük. Hozzáöntünk 2,5 dl vizet, és összekeverjük. Forró vajon palacsintákat sütünk belőle. A megtöltött palacsintákat kizsírozott formába fektetjük, és
hozzáöntjük a húslevest. Lefedve, forró sütőben megsütjük. 15 perc múlva rátesszük a vékony szeletekre vágott, közepesen érett sajtot, és további 5 percig sütjük.
Töltelék
A szalonnát és a megtisztított vöröshagymát apró kockákra
vágjuk, majd alacsony hőmérsékleten együtt megpároljuk.
A savanyú káposztát széttépkedjük, a szalonnához
keverjük. Fűszerezzük, és 10 percig pároljuk. A kolbászt
kis kockákra vágjuk (a kolbászt helyettesíthetjük főtt sonkával vagy disznósajttal), és a palacsintára szórjuk. A szalonnás- hagymás savanyú káposztát ráhalmozzuk, majd a palacsintát feltekerjük.