Morzsásra törjük a kekszet, összekeverjük a vajjal. Egy nagyobb kerek tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, és egy kanál vagy egy pohár segítségével belenyomkodjuk a vajas kekszmorzsát. Betesszük a hűtőszekrénybe, amíg elkészítjük a krémeket.
Először a fehér csokis krémet készítjük el. Hideg vízbe áztatjuk a zselatinlapot. Egy tűzálló tálban összekeverjük a tojássárgáját a cukorral és a tejjel, majd gőz felett sűrűre főzzük. Levesszük a gőzről, és feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint. Belekeverjük az apróra vágott fehér csokoládét, és addig keverjük, míg a csoki fel nem olvad a krémben. Hagyjuk hűlni 20-25 percig. Közben habbá verjük a tejszínt. Hozzáforgatjuk a fehér csokis krémhez, és ráöntjük a kekszes alapra. Betesszük a hűtőszekrénybe egy-két órára, míg meg nem szilárdul annyira, hogy a következő réteget rá tudjuk önteni.
Ha már elég kemény a fehér réteg, hozzálátunk a málnahabhoz. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A málnát a cukorral egy lábasban összefőzzük, majd egy szűrőn átpasszírozzuk, hogy a magoktól megszabadítsuk. Újra felmelegítjük egy kicsit, és feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint. A tejszínből habot verünk, és összeforgatjuk a zselatinos málnával. Ráöntjük a fehér csokis rétegre, és ismét visszarakjuk a hűtőszekrénybe, dermedésig.
A málnazseléhez is hideg vízbe áztatjuk a zselatint. A lekvárt felmelegítjük, szűrőn átnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne magok. Feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint, és ráöntjük a málnahab tetejére. Megint mehet a hűtőszekrénybe, legalább 3 órára, hogy az összes réteg vághatóra keményedjék.
Tálalás előtt friss málnával és mentalevelekkel díszítjük. Adhatunk mellé cukrozatlan tejszínhabot, de önmagában is varázslatosan finom.