Szétválasztjuk a tojásokat. Kézi robotgéppel a tojásfehérjékből lágy habot verünk, majd hozzáadjuk a 140 g cukrot, és tovább verjük, míg kemény hab nem lesz belőle. A tojások sárgáját egy másik tálban kihabosítjuk a maradék kristálycukorral. Szilikonspatulával óvatosan hozzáforgatjuk a fehérjehabhoz.
A sütőtökpürét fellazítjuk egy kevés habos tojással, azután az egészet összedolgozzuk a többi habbal. A lisztet összekeverjük a sóval és a szódabikarbónával, óvatosan eloszlatjuk a sütőtökös habban.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, elsimítjuk, és 190 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.
A tepsiben kihűtjük, majd kifordítjuk, és lehúzzuk róla a papírt. Visszafordítjuk a tésztát a talpára.
Összekeverjük a kétféle lekvárt, megkenjük vele a piskótát, és felcsavarjuk. Becsomagoljuk szorosan egy sütőpapírba. Egy órára hűtőszekrénybe tesszük, majd utána átrakjuk egy hosszúkás tálra.
Kandírozott narancsszeletekkel díszítjük a tetejét. Tálalás előtt másfél centi vastag szeletekre vágjuk.