Enyhén kiveregetjük a hússzeleteket. Sóval, borssal fűszerezzük, hagyjuk kicsit pihenni.
A sütőtök egyik felét kis kockákra vágjuk, a másik felét lereszeljük a reszelő durvábbik oldalán.
Az újhagymát felkarikázzuk, a petrezselyem zöldjét felaprítjuk.
Összekeverjük a joghurttal az újhagymát, a petrezselymet, a lereszelt és a felkockázott tököt meg a zúzott fokhagymát, ízlés szerint sózzuk.
Kizsírozunk egy cserépedényt. Az aljába kanalazunk a joghurtos tökből, ráfektetünk pár szelet karajt, megint jöhet pár kanál zöldséges keverék, aztán hús, a tetejére ismét a tökös elegy.
Forró sütőben fedő alatt bő másfél óra alatt megsütjük. Önmagában is finom, nagyobb étkűeknek adhatunk mellé héjában sült krumplit vagy rizst.