Forrás: Pásztor Tünde

Szalámikéregben sült vörös sügér currys karfiollal

Szalámikéregben sült vörös sügér currys karfiollal

A halfiléket enyhén megsózzuk, sütőpapírral betakart tepsire sorakoztatjuk. Az egyes darabok tetejére kis fedéssel ráhelyezzük a szalámikarikákat, arra rászórjuk a reszelt sajtot, majd közepesen meleg sütőben megsütjük (a szalámi miatt egyéb ízesítést nem igényel).
Amíg sül a hal, elkészíthetjük a szép, sárga köretet. A karfiolt megtisztítjuk, apró rózsákra szedjük, curryvel ízesített, kissé sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Tálalóedénybe tesszük, majd meglocsoljuk a megolvasztott vajjal.

kaloria 430 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink