A DIÓS LAP
ELŐKÉSZÍTÉS: 50 perc – SÜTÉS: 20 perc – A diós laphoz a margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a diót, a sütőporos lisztet, végül hozzáforgatjuk a keményre vert habot. Egy körülbelül 20 × 30 cm-es, sütőpapíros tepsibe simítjuk a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben mintegy 10 percig sütjük.
A FEHÉR LAP
A második réteghez a sárgájákat a cukorral habosra keverjük, majd a forró tésztára kenjük. Forró sütőben még nagyjából 10 percig sütjük, vagyis addig, amíg a krém meg nem szilárdul a tésztán, majd a tepsiben kihűtjük.
A KRÉM
A krémhez a pudingport a tejjel meg a cukorral sűrűre felfőzzük, még melegen belekeverjük a diót. Ha kihűlt, akkor a margarinnal alaposan kihabosítjuk. A diós krémet a kihűlt tésztára kenjük.
A TETEJÉRE
A tetejét megszórjuk vaníliás cukorral elkevert dióval. Hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.