Szalonnás sertéstokány sült zöldségekkel

Szalonnás sertéstokány sült zöldségekkel

Csíkokra vágjuk a szalonnát, kipirítjuk egy nagy serpenyőben. Rádobjuk a félkarikára vágott vörös- és lilahagymát, a zúzott fokhagymát, és ropogósra sütjük. Közben a cukkinit és a padlizsánt héjastul feldaraboljuk. A paprikát kicsumázzuk, a húsát csíkokra szabjuk. A serpenyőben sülő hagymához adjuk a lehártyázott, szintén felcsíkozott sertésszüzet. Amikor kifehéredett a hús, mehetnek hozzá az előkészített zöldségek, valamint a felaprított zöld fűszerek. Sózzuk és meghintjük durva borssal. Körülbelül negyedóra alatt készre sütjük. Magában is finom, de adhatunk mellé egy nagy adag párolt vagy sült újburgonyát is.

kaloria 470 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.