Forrás: Pásztor Tünde

Szárnyasaprólék leves

Szárnyasaprólék leves

A csirkehúst megmossuk, azután hideg vízben feltesszük főni. Miután felforrt, leszedjük a habját. Hozzáadjuk a megtisztított sárgarépát és fehérrépát egészben, megsózzuk-megborsozzuk, és körülbelül egy órát főzzük nagyon lassú tűzön.
Beletesszük a nagyobb kockákra vágott póréhagymát,
a rózsáira szedett brokkolit meg a felszeletelt gombát.
Sóval, borssal, petrezselyem zöldjével utánízesítjük, így
főzzük készre a levest.
Tálalás előtt a benne főtt répaféléket kiszedjük, és karikákra vagy vékony hasábokra vágjuk. Levesbetétnek sós vízben (vagy egy kevés levesben) kifőzött lúdgége tésztát kínálunk.

kaloria 260 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink