Szilvás tiroli rétes tejszínhabbal

  1. Kimagozzuk a szilvát, összekeverjük cukorral, fahéjjal, hagyjuk kicsit állni. Ha túl sok levet engedne, leöntjük róla. Összekeverjük a keményítővel. 2-3 mm vastagra nyújtjuk a tésztát. Átrakjuk egy papírral bélelt tepsire. A közepét megszórjuk egy kis morzsával, egy csíkban rárakjuk a tölteléket. A tészta két oldalát ferdén bevagdossuk, és ráhajtjuk a középső, töltelékes részre. Lekenjük felvert tojással, és 200 fokos sütőben sütjük. Pici őrölt fahéjjal ízesített tejszínhabot adunk mellé.
kaloria 160 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.