Forrás: Pásztor Tünde

Színes kerti saláta Cézár-öntettel

  1. Kivesszük az olajos hal harmadát, a turmixba dobjuk. Hozzáöntjük a tejfölt, a majonézt és az olívaolajat, fél citrom levével, csipetnyi reszelt héjával, durvára őrölt borssal ízesítjük, és pár nyomással egyneműsítjük (nem kötelező a turmixot használni, tálban is kikeverhetjük fakanállal).
  2. Megmossuk és leszárítjuk a zöld leveleket, a sárgarépát meghámozzuk, és apróra vágjuk vagy lereszeljük, a paradicsomokat cikkekre szabjuk. Egy nagy vagy több kisebb salátástálban lazán összeforgatjuk az előkészített zöldségeket. A tetejére halmozzuk a maradék halacskákat, megpötyögtetjük az öntettel. A többi öntetet külön tálban kínáljuk a saláta mellé, ki-ki ízlése szerint meglocsolhatja vele a saját adagját.

Csirkecsíkok salátával, cseresznyezselével

Grillzöldséges tésztasaláta kolbásszal

 

 

 

kaloria 290 CAL
ido 10 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink