Krémsajtos réteg
A tojássárgáját, a cukrot és a reszelt citromhéjat gőz fölött, állandó keverés mellett besűrítjük. A tálat áttesszük egy jeges vízzel teli edénybe, és addig keverjük a krémet, amíg kihűl. A tejszínt felverjük, belekeverjük a mascarponét, a vaníliás cukrot meg a zselatinfixet, majd összekeverjük a kihűlt krémmel, és az egészet egy zsugorfóliával kibélelt 20 cm-es tortaformába simítjuk.
Legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Gyümölcsös réteg
Félbevágjuk a maracuját, a húsát kikaparjuk és pürésítjük. Belekeverjük a narancslébe a lime levével és a cukorral együtt. Lábasba tesszük, és addig melegítjük kis lángon, amíg a cukor felolvad. Ekkor belekeverjük a zselatinfixet
is. A szőlőt leszemezzük, a szemeket félbevágjuk és kimagozzuk. Amikor a gyümölcsös folyadék kihűlt és dermedni kezd, belekeverjük a szőlőszemeket. A krémsajtos rétegre öntjük, és 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Krém
A tejszínt habbá verjük a porcukorral, majd csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és a torta tetejét habrózsákkal, szőlőszemekkel díszítjük.