Szűzérme és ananász nyárson

Szűzérme és ananász nyárson

Az ananászt meghámozzuk, a gyümölcs húsát előbb
szeletekre, majd kockákra vágjuk, közben eltávolítjuk a
fás torzsáját. Megszórjuk cukorral, és körülbelül 30 percig
hagyjuk állni.
A húst kockákra vágjuk, megforgatjuk a paprikakrémben,
majd az ananásszal felváltva nyársra húzzuk. A felhevített
olajon a nyársak minden oldalát megsütjük. Sóval,
borssal és curryvel fűszerezzük.
A pecsenyelét felöntjük a borral meg a tejszínnel, majd forralással kissé besűrítjük. Sóval, borssal és pirospaprikával fűszerezzük. A nyársat a mártással együtt tányérokra osztjuk.

kaloria 530 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink