Táltos palacsinta

Táltos palacsinta

  1. Pörköltalapot készítünk a töltelékhez: a kockára vágott hagymát a darált hússal és egy kis zsiradékkal együtt feltesszük, sózzuk, borsozzuk.
  2. A húst fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, paradicsomot
    és fokhagymát. Rászórjuk a pirospaprikát, az őrölt köményt, felengedjük kevés vízzel vagy csontlével, és jó 20 percig főzzük.
  3. A rövid lére hagyott húst tejfölös habarással besűrítjük. A paprikás hússal megtöltjük a palacsintákat, batyu formájúra hajtogatjuk.
  4. Tepsibe tesszük, ráöntjük a levét, és megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe toljuk, és addig sütjük 180 fokon, amíg a sajt rápirul a tetejére.

Parmezános-magos bundás csirkecsíkok

kaloria 680 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.