Tárkonyos birkaragu kukoricalepénnyel tálalva
Az apróra vágott hagymát kevés olajban megpirítjuk, rátesszük a kockára vágott birkahúst, felöntjük a borral, és
sóval, borssal, tárkonnyal ízesítve megpároljuk.
Amikor a hús félig megpuhult, a kockára vágott gombát is hozzáadjuk, és az egészet puhára főzzük. Végül a tejfölből
és 2 evőkanálnyi lisztből készült habarással sűrítjük. A tejben megáztatjuk a kukoricapelyhet, majd összekeverjük
a tojással, kevés olajjal meg annyi liszttel, hogy viszonylag sűrű masszát kapjunk. Sóval, borssal, szerecsendióval
fűszerezzük, azután kizsírozott tepsibe simítjuk, és a forró sütőben megsütjük. A kockára vágott kukoricalepényt köretnek adjuk a ragu mellé.