Forrás: Pásztor Tünde

Tárkonyos marharostélyos uborkaszalagokkal

A ROSTÉLYOS

Megsózzuk a húst. Bekenjük a zúzott fokhagymával, sózzuk-borsozzuk. Rámorzsoljuk a tárkonyleveleket. Jól záródó dobozba rakjuk. Leöntjük egy kis olajjal (nem kell, hogy teljesen ellepje a szeleteket). Pár órán át hideg helyen pihentetjük. Felforrósítunk egy serpenyőt, átöntjük bele a szeleteket a páccal együtt, és közepes tűzön mindkét oldalukat megsütjük.

A SALÁTA

Egy üvegben jól elkeverjük a salátalé hozzávalóit. Az uborkát hosszában vékonyan legyaluljuk. Közvetlenül tálalás előtt megforgatjuk a salátalében.

kaloria 300 CAL
ido 280 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink