Tárkonyos nyuszileves

Tárkonyos nyuszileves

Nyúlaprólékon a combjaitól és a gerinchúsától megszabadított maradék nyulat értjük (a belsőségekkel együtt), de természetesen az előbbiekkel is gazdagítható a leves. A nyúlhúst, a csontokat meg a belsőséget összevágjuk, jó alaposan megmossuk, és egy 2 literes fazékban, hideg vízben feltesszük főni.
Amikor a leves felforrt, beletesszük a megtisztított, kockákra vágott zöldségeket. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk a tárkonyt, és jó 40 percig főzzük. A tejfölből meg a tojássárgájából sima eresztéket készítünk, állandó keverés mellett a leveshez adjuk, végül öt perc alatt készre forraljuk.

kaloria 200 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink