Tárkonyos ragulév cipóban (Bendőnek jó cimboráját csirkével, karfiollal, pikánsan cipóba merem)

(Bendőnek jó cimboráját csirkével, karfiollal, pikánsan cipóba merem)

A csirkemellet csíkokra vágjuk, egy kevés olajon addig pirítjuk, míg a hús kifehéredik, majd hozzáadjuk a megtisztított zöldséget, s rövid ideig együtt pároljuk.
Csirkefűszersóval, ételízesítővel megszórjuk, majd felengedjük vízzel, és egy órán keresztül takarékon főzzük.
Ezután tejszínnel sűrítjük, a végén pedig tárkonnyal ízesítjük, és összeforraljuk. Majd adagonként egy-egy kettévágott, kivájt cipóba merjük, és gyorsan tálaljuk, nehogy a kenyér megigya a levét.

kaloria 530 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink