Forrás: Pásztor Tünde

Tejfeles szárítottvargánya-leves

Tejfeles szárítottvargánya-leves

A szárított gombát 5 percig áztatjuk langyos vízben. Ezután a babérlevéllel együtt hideg vízben, sóval és őrölt
borssal ízesítve feltesszük főni.
Egy kevés olajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát, és zsemleszínűre pirítjuk benne a lisztet. A tejfölt
egy kevés langyos vízzel simára keverjük, felengedjük vele a rántást, és jól elkeverjük. A lassan fövő leveshez
adjuk, és az egészet összeforraljuk. Apróra vágott petrezselyem zöldjével megszórva kínáljuk.

kaloria 200 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink