Tészta
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva körülbelül 30 percig a hűtőben pihentetjük. A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy kivajazott 24 cm-es tortaformába nyomkodjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon 10 perc alatt elősütjük.
Töltelék
A töltelékhez a diót, 5 dkg cukrot, a fahéjat és a tojást összekeverjük. Az áfonyát lecsepegtetjük, de a levét felfogjuk. Két evőkanál áfonyát félreteszünk a díszítéshez. A pudingporból, a maradék cukorból és az áfonyalé feléből pudingot főzünk. A diótölteléket még melegen a süteményre kenjük, szétterítjük rajta az áfonyát, majd befedjük a pudinggal. További 15 percig sütjük.
Öntet
Az öntethez a tojásokat a cukorral habosra verjük, azután belekeverjük a tejfölt. A sütemény tetejére öntjük, és még 20 percig sütjük. Kinyitjuk a sütő ajtaját, és ott hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral, és a maradék áfonyaszemekkel díszítjük.