Forrás: Vidék íze

Tejszínes eperkrémleves mandulás túrógaluskával

Tejszínes eperkrémleves mandulás túrógaluskával

Az epret jól megmossuk, megtisztítjuk, néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk a tejjel. Hozzákeverjük a tejszínt, és ízlés szerint mézzel édesítjük. Belereszeljük a narancs héját, majd a vaníliarúd kikapart belsejével és fahéjjal fűszerezzük. Tálalás előtt jól behűtjük, mentalevéllel és a félretett, felszeletelt eperrel díszítjük.
A túróból mézzel, reszelt citromhéjjal ízesített krémet készítünk, Kanállal galuskákat formázunk belőle, majd a pirított mandulában megforgatjuk.

kaloria 270 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink