Tejszínes mángoldos cannelloni

Tejszínes mángoldos cannelloni

A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megmosott, nagyobb darabokra vágott mángoldot. Sózzuk-borsozzuk, és készre pároljuk. Hagyjuk kihűlni. Belekeverjük az egész tojást meg a durvára morzsolt feta sajtot, és megtöltjük vele a tésztacsöveket. A tejszínt egy lábasba öntjük, felmelegítjük, és hozzáadunk 15 dkg reszelt sajtot. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és kevergetve besűrítjük. A megtöltött cannellonit kiolajozott tepsibe tesszük, ráöntjük a tejszínes-sajtos mártást, a tetejét pedig megszórjuk a maradék
reszelt sajttal. Először lefedve sütjük a 180 fokos sütőben,
végül levesszük a fedőt, és kicsit megpirítjuk rajta a sajtot.

kaloria 750 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.