Tépősaláta gombával és kacsasülttel

Tépősaláta gombával és kacsasülttel

A kacsamell bőrös felét rombusz alakban bevagdossuk, megsózzuk, és bedörzsöljük a kétféle borssal. A húst bőrös felével lefelé fordítva zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk egy serpenyőben. Azután megfordítjuk, és további 5 percig sütjük. Az aprított kakukkfüvet és fokhagymát is hozzáadjuk, kevés vizet öntünk alá, és a 140 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
Közben a keletkező pecsenyelével rendszeresen locsolgatjuk.
Egy tálban összekeverjük a megtisztított galambbegysalátát a kifilézett naranccsal, a kockákra vágott hagymával és a vékonyra szeletelt gombával. A mustárból, az ecetből, az olajból, a sóból és a borsból öntetet keverünk. A húst vékony szeletekre vágva a salátába forgatjuk. Az öntettel és kevés pecsenyelével meglocsolva tálaljuk.

kaloria 350 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.