Tepsiben sült zöldséges sertéskaraj

Felszeleteljük a karajt, sózzuk és borsozzuk.

A bébirépát megtisztítjuk, majd minden szelet húsba belecsavarunk egyet-egyet.

Kizsírozunk egy közepes méretű tepsit, belerakosgatjuk a hústekercseket.

A paprikát kicsumázzuk, vastagabb csíkokra vágjuk, a lila hagymát felcikkezzük, a cukkinit szintén nagyobb darabokra vágjuk. Minden zöldséget beleszórunk egy keverőtálba, összeforgatjuk az összevágott zöld fűszerekkel, majd elkeverjük egy kis olvasztott zsírral. Egyenletesen belerakosgatjuk a tepsibe a húsok közé.

Egy-két evőkanálnyi olvasztott zsírral meglocsoljuk. Alufóliával lezárjuk a tepsit, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 40 perc múlva levesszük a takarást, és egy kicsit rápirítunk a rakottasra.

Gombával rakott roston sült karaj

kaloria 370 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.