Terenyei nokedli

Terenyei nokedli

Az apróra vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, és üvegesre
pároljuk rajta a fölaprított vörös- és fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst meg az apróra vágott gombát, és tovább sütjük. Amikor a hús teljesen kifehéredik, fűszerezzük: sóval, őrölt borssal és egy kevés olasz fűszerkeverékkel. Mielőtt készre sütjük, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a fél doboz konzerv kukoricát és ízlés szerint ketchupot.
Köretnek a lisztből, a tojásokból, kevés vízből, ízlés szerinti
sóval nokedlit kavarunk, amit lobogó sós vízben kiszaggatunk. A frissen kiszedett tésztára rámerjük a szószt, majd a tetejét reszelt trappista sajttal megszórjuk.

kaloria 460 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

10 személyre

Ajánlataink