Vékonyra nyújtjuk a kész tésztát. Két nagy körlapot vágunk ki belőle, a többire nem lesz szükség (érdemes lefagyasztani). Mindegyikbe belecsomagolunk egy-egy egész camembert sajtot. A csomagokat sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, majd megkenjük őket felvert tojássárgájával. A koktélparadicsomot megmossuk, és egy másik tepsire fektetjük. Vigyázzunk, hogy a paradicsomok ne hulljanak le a zöld szárról. Pár evőkanál olívaolajjal meglocsoljuk, nagy szemű sót szórunk rá, ízlés szerint borsozzuk. A 200 °C-os sütőben felülre tesszük a paradicsomokat, középre pedig a camembert sajtos csomagokat, és légkeverésen 20-25 percig sütjük (ha a paradicsom nagyon pirulna, természetesen kivehetjük előbb). Tálalás előtt 10 percig hagyjuk hűlni. Egy-egy tányérra rakjuk a tésztába csomagolt sajtot, rárakjuk a sült paradicsomot, és rálocsoljuk a tepsiben maradt olívaolajat is.