Tojáskrémes göngyölt hátszín
A főtt tojásokat a mustárral, a puha vajjal és a reszelt sajttal együtt a turmixgép keverőtáljába tesszük. Ízesítjük
sóval, borssal, pár csepp citromlével, azután az egészet összeturmixoljuk. A tojáskrémbe belekeverjük az apróra
vágott zöldhagymát.
A húst felszeleteljük, vékonyra kiklopfoljuk. Finoman megsózzuk, majd a szeleteken elosztjuk és egyenletesen
elkenjük a tölteléket. Felgöngyöljük úgy, hogy közben egy-egy szelet baconba vagy angolszalonnába burkoljuk.
A tekercseket alufóliába csomagolva tepsibe tesszük. Öntünk alájuk 1,5-2 dl vizet, azután 45-50 percig pároljuk a 160 fokos sütőben.
Tálalás előtt kicsomagoljuk a fóliából, és felszeleteljük. Köretnek sült krumpli illik hozzá.