Tojáslikőrkrém pisztáciával

  1. Csomómentesre keverjük a vaníliás pudingport egy deci tejben. A többi tejet felforraljuk a cukorral, majd hozzáöntjük a kikevert pudingport, és kis lángon addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
  2. Kevergetve kihűtjük. Ha már hideg, beledolgozzuk a mascarponét, a vaníliás cukrot és a tojáslikőr kétharmadát. Habot verünk a tejszínből egy evőkanál porcukorral. A felét óvatosan beleforgatjuk a tojáslikőrös vaníliás krémbe, a másik felét félretesszük.
  3. A krémet szétosztjuk négy pohárba, a tetejére sima csőrű habzsákból rányomjuk a félretett tejszínhabot, végül durvára tört pisztáciával gazdagon megszórjuk.

Habkönnyű mákos és diós kalács

Máté gyümölcskenyere

kaloria 320 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink