Tojáslikőrös tiramisu

Kettéválasztjuk a tojásokat. A sárgájákat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral.

Külön tálban kihabosítjuk a mascarponét a tojáslikőrrel és a lime reszelt héjával.

Külön-külön habot verünk a tojásfehérjékből és a tejszínből.

Végül ezt a négyféle habot (cukros tojássárgája, mascarpone, tojásfehérjehab, tejszínhab) óvatosan összeforgatjuk.

A piskótákat jól megmártjuk a kávéban, majd eltördelve beleszórjuk négy pohár aljába. A krémet habzsákba töltjük, megtöltjük vele a piskóták közét, a maradékot rányomjuk a tetejükre. Végül megszórjuk kakaóval, és egy-egy karika lime-mal díszítjük.

Joghurtos tiramisu sült eperrel

 

kaloria - CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink