Forrás: Pásztor Tünde

Tökfőzelék másként, sajtos karajjal

Tökfőzelék másként, sajtos karajjal

Meghámozzuk és vékonyra gyaluljuk a tököt. Kevés zsiradékkal rátesszük az apróra vágott hagymára, együtt átpároljuk, beleöntjük az ecetet, összeforraljuk. Megszórjuk a liszttel, és felengedjük körülbelül 1 liter vízzel. Hőkiegyenlítéssel belekeverjük a tejfölt, és máris jöhet bele a nagyobb kockákra vágott paradicsom meg paprika, a finomra vágott kapor, a só. Együtt készre főzzük.
A karajt kiklopfoljuk, besózzuk, minden szeletre teszünk némi sajtot (akár egy darabban, akár reszelve), kettéhajtjuk, és kevés olajon, lassú tűzön mindkét
oldalukat pirosra sütjük.

kaloria 630 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.