Tökkel töltött szűz spanyol burgonyával
A sertésszüzeket egy hosszú késsel felszúrjuk, besózzuk, és állni hagyjuk. A tisztított tököt káposztareszelőn lereszeljük, majd egy lábasban kevés olívaolajon, sóval pár perc alatt megpároljuk – nem kell, hogy teljesen megpuhuljon, hiszen még a sütőben is fog sülni. Amikor készen van, még melegen ráütünk egy tojást, majd elkeverjük. A tököt habzsákba kanalazzuk, és annak segítségével betöltjük a szüzeket. Teflonserpenyőben körülbelül félóra alatt némi olajon, fedő alatt pirosra sütjük a töltött húsokat, közepes lángon, sűrűn forgatva. Amíg a hús sül, megtisztítjuk a burgonyát. Vékony karikákra felvágjuk, megsózzuk. A maradék olívaolajon teflonserpenyőben minden oldalát alaposan átpirítjuk, sűrűn forgatva. Felverjük a megmaradt négy tojást, belereszeljük a sajtot, és ráöntjük a megpirult burgonyára. Fedő alatt, közepes lángon megsütjük. Ha az egyik oldala már kész, megfordítjuk, és pirosra sütjük a másik oldalát is.