Tökkelütött csirke
A csirkét sóval, borssal, Vegetával és apróra vágott rozmaringgal fűszerezzük, majd kívül-belül bedörzsöljük
frissen reszelt narancshéjjal. A narancsok levét ezután kifacsarjuk. A kukoricadarát a tej és a tejszín keverékében
puhára főzzük. Amikor majdnem puha, hozzáadjuk a vajat meg a narancslé felét, sózzuk és borsozzuk.
Kikanalazzuk a sütőtököt a héjából, összetörjük, hozzáadjuk a főtt kukoricadarát, a tojást, a durvára vágott
tökmagot. Kevés reszelt narancshéjjal illatosítjuk. A tökös masszát a csirke bőre alá és a hasüregébe töltjük. Kivajazott tűzálló tálba tesszük, aláöntjük a maradék narancslevet, majd a tálat letakarjuk. Sütőben locsolgatva
puhára sütjük, végül a fedőt levéve ropogósra pirítjuk.