Töltelékes csirke

Töltelékes csirke

A húst szeletekre vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk.
Kevés olajon megpirítjuk a szeletek mindkét felét, azután
egy kerek, kiolajozott tortaformában szépen elrendezzük.
A finomra aprított hagymát két evőkanálnyi olajon megdinszteljük a megtisztított, felszeletelt gombával együtt.
Összekeverjük a beáztatott és kicsavart zsemlével, az
egész tojásokkal meg az apróra vágott petrezselyemmel.
A tölteléket sóval, borssal és majoránnával ízesítjük, majd
a húsra tesszük, elsimítjuk, és a 200 fokos sütőben készre
sütjük. A töltelékes csirkét kiborítjuk a tortaformából, és
körtekompóttal vagy fehérborban párolt körtével tálaljuk.

kaloria 450 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink