Forrás: Receptposta

Töltött csirkemell tárcsán sütve

ELŐKÉSZÍTÉS: 30 perc – SÜTÉS: 30 perc – A csirkemelleket elfelezzük. A feleket megformázzuk: kiszedjük a szüzet, levágjuk a vékony részeket.
Ezekre most nem lesz szükség. A megmaradt feleket oldalról mélyen bevágjuk.
Összeállítjuk a tölteléket: felkockázzuk a szalonnát, üvegesre sütjük rajta a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd rátesszük a nagyon apróra vágott gombát, és kevergetve addig sütjük, míg az összes leve el nem fő. Sóval, borssal, petrezselyem zöldjével fűszerezzük, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a felaprított főtt tojást, végül pedig a nyerset is. Betöltjük a húsba vágott zsebbe. A csomagokat szorosan betekerjük a baconbe, úgy, hogy mindenütt beborítsa. Vízben áztatott fogpiszkálóval összetűzzük. Tárcsában, pár evőkanál zsíron megsütjük, közben gyakran forgatjuk.

kaloria 350 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink