Töltött krumpli tojással
A krumplikat alufóliába csomagolva tepsire tesszük és forró sütőben megsütjük. Villával ellenőrizzük, megpuhultak-e már. Amíg a burgonya sül, kókuszzsíron megdinszteljük a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk az apróra szeletelt bacont, a felkarikázott újhagymát, és pár percig együtt pirítjuk. Sózzuk és borsozzuk. Ha kész, félretesszük. Miután a krumplik kihűltek, hosszabb oldalukra fektetjük, és levágjuk a tetejüket. A puha főtt krumplit óvatosan kikanalazzuk úgy, hogy a gumóknak nagyjából egy centi vastag fala maradjon. Az üregbe sajtot reszelünk, ráhalmozzuk a baconös-hagymás keveréket, és óvatosan ráütünk egy tojást úgy, hogy a sárgája ne pukkadjon ki. 180 fokos sütőben 15 perc alatt összesütjük. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.