Megtisztítjuk a csirkecombokat az esetleges tollmaradványoktól. Egy tepsit vagy egy alkalmas méretű sütőtálat kikenünk olívaolajjal. A csirkecombokat bedörzsöljük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és belesorakoztatjuk az előkészített tálba vagy tepsibe.
A paprikát megmossuk, szárazra töröljük, centi vastag karikákra vágjuk. A póréhagymát nagyon alaposan megtisztítjuk az esetleges földmaradványoktól, azt is feldaraboljuk. Mindezt a combok közé dugdossuk. Meglocsoljuk pár evőkanál olívaolajjal.
Alufóliával lezárjuk. 170 fokos sütőbe toljuk, és másfél órán át sütjük. Kivesszük, leszedjük róla a takarást, és ha szükséges, rápirítunk a tetejére. Hagyjuk hűlni 5-10 percet, majd a tetejére szórjuk a rukkolát, és tálalhatjuk is.
Nagyon jól megy hozzá mindenféle burgonyaköret, és nyugodtan adhatunk mellé egy nagy adag salátát is, zöldféléből sosem elég.