Törökmogyorós rakott tészta tejfölös-mustáros pulykacombbal
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lehűtjük. Összekeverjük a felvert tojással, a reszelt sajttal meg a tejszínnel, megszórjuk a mogyoróval, azután kiolajozott tűzálló tálba öntjük, és közepesen meleg sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
A pulykacombot nagyobb kockákra vágjuk, megsózzuk,
majd egy lábasban 2-3 evőkanálnyi forró olajon
megpirítjuk. Hozzáadjuk a mustárt, kevés vizet öntünk
bele, és elkezdjük párolni. Amikor a hús már majdnem
puha, beletesszük az ujjnyi vastag karikákra vágott póréhagymát, és tovább főzzük. Amikor elfőtte a levét, hozzáadjuk a tejfölt, s azzal már éppen csak összeforraljuk. A forró rakott tészta kíséretében tálaljuk.