Forrás: Receptposta

Toros pecsenye tört burgonyával, párolt káposztával

A PECSENYE ÉS TÖRT BURGONYA

ELŐKÉSZÍTÉS: 70 perc – SÜTÉS: 1 óra – Tenyérnyi szeletekre vágjuk a húsokat. Besózzuk. Egy tepsit kizsírozunk, kirakjuk a felkarikázott vöröshagymával. Ráfektetjük a húsokat. Meghintjük borssal és majoránnával. Rászórjuk az összezúzott fokhagymát. 200 fokos sütőben pirosra sütjük. Közben a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Amikor megfőtt, a hús alól veszünk ki zsírt, rálocsoljuk, összetörjük.

A KÁPOSZTA

A káposztát vékonyra gyaluljuk, besózzuk. Pici zsíron megpároljuk a lereszelt vöröshagymát, rátesszük a kifacsart káposztát. Ecettel, cukorral ízesítjük. Amikor elkészült, kis borssal, köménnyel meghintjük.

kaloria 550 CAL
ido 130 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink