Habosra keverjük a puha vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral. Egyesével beledolgozzuk a tojások sárgáját. Összekeverjük a lisztet a sütőporral és a sóval, majd a tejjel együtt eloszlatjuk a vajas-tojásos alapban. Végül habot verünk a fehérjékből, óvatosan összedolgozzuk az eddigiekkel. Egy közepes méretű hőálló tálat kivajazunk. Belesimítjuk a masszát. 170 fokos sütőben 1 óra alatt megsütjük. Ha nagyon pirulna a teteje, akkor letakarjuk alufóliával.
Összekeverjük az öntet hozzávalóit. A tésztát még forrón megszurkáljuk egy hurkapálcával, ráöntjük a tejes-tejszínes keveréket, és hagyjuk állni legalább egy órát, hogy feligya a folyadékot.
A tetejére habot verünk a tejszínből és a porcukorból, rákenjük a tetejére, majd kevés friss gyümölccsel, pici fahéjjal díszítjük.