Kiterítjük vagy kinyújtjuk a tésztát, és kibélelünk vele egy kis tepsit úgy, hogy pereme is legyen. Betesszük a hűtőszekrénybe, amíg elkészítjük a tölteléket.
A fagyasztott zöldséget pici zsiradékon kis sóval pár perc alatt megpároljuk, leszűrjük, hagyjuk kihűlni.
Egy kis lábasban megolvasztjuk a vajat, beleszórjuk a három evőkanál lisztet, átforgatjuk, és már öntjük is fel annyi tejjel, hogy jó sűrű besamelt kapjunk. Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, az összevágott zöld fűszereket, a parmezánt, sózzuk és borsozzuk. Ha már kicsit hűlt, egyesével beledolgozunk két egész tojást, majd a kihűlt zöldségeket is.
Belesimítjuk a tésztával bélelt tepsibe, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Körülbelül 25 perc alatt megsütj
Közben egy serpenyőben kevés zsiradékon négy tükörtojást sütünk. A megsült pitére csúsztatjuk a négy tojást, és rászórjuk a megmosott, leszárított zöld leveleket. Melegen, hidegen, langyosan is finom.