Forrás: Pásztor Tünde

Turbolyakrémleves sajtos pirítóssal

Turbolyakrémleves sajtos pirítóssal

Az apróra vágott vöröshagymát és turbolyát megpároljuk a forró vajon. Megszórjuk liszttel, rövid ideig azzal is pirítjuk, azután felengedjük 1 liter vízzel. Megsózzuk, felforraljuk, pár
percig csendes tűzön főzzük.
Egy merőkanálnyi levest kiveszünk egy tálba, hozzáadjuk a krémsajt felét, simára kikeverjük, majd visszaöntjük a levesbe, és még egyszer összeforraljuk az egészet. A kenyérszeleteket megpirítjuk, megkenjük a maradék krémsajttal, és turbolyával díszítve kínáljuk a leves mellé.

kaloria 250 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink