Tyúkhúsleves sárgarépás és májas grízgaluskával

Tyúkhúsleves

A megtisztított tyúkot egészben hideg vízben feltesszük főni. Ha felforr, beletesszük a zöldségeket, beledobjuk a héjában hagyott hagymákat, és ízesítjük sóval-borssal. Ha újra felforrt a lé, visszaveszszük a lángot, és gyöngyöző forralással 4 órát forraljuk.

Galuska

A hozzávalókat összekeverjük, majd kétfelé szedjük. Az egyik feléhez hozzákeverünk egy, a levesből kivett, villával összetört főtt sárgarépát. A másik feléhez a tyúk nyers máját keverjük, melyet a kés fokával előtte apróra vágunk. 1 órát hűtőben pihentetjük, majd forró, sós vízben kifőzzük

kaloria 210 CAL
ido 265 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink