Forrás: Pásztor Tünde

Újhagymás sajtmignon reteksalátával

Újhagymás sajtmignon reteksalátával

A reszelt sajtot összekeverjük a puha vajjal és a sajtkrémmel. Hozzáadjuk a juhtúrót meg az apróra vágott újhagymát. Csak akkor sózzuk, ha a juhtúró nem elég sós. Mindezt jól összekeverjük, azután a masszából vizes kézzel golyókat formázunk. A golyókat kockaformára igazítjuk, tálra sorakoztatjuk, és tálalásig a hűtőszekrénybe tesszük. A retket megtisztítjuk, felszeleteljük, a salátákat is megmossuk, kisebb darabokra tépkedjük.

Öntet

Az öntet hozzávalóit összekeverjük. A salátaféléket meg a retekszeleteket egy salátástálban összekeverjük, és csak tálalás előtt locsoljuk meg az öntettel.

kaloria 390 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink