Vajban sült halfilé kecskesajtos pirított zöldséggel
A zöldségeket megtisztítjuk. A fokhagymát egészen apróra
zúzzuk, a répát, a cukkinit, a paprikát és a hagymát
gyufaszálnyi hosszúságú csíkokra szeleteljük. Nem baj, ha
nem egyenletesen hosszúak, de mindenképpen vékonyak
legyenek. Egy serpenyőben nagy lángon kevés olajat hevítünk, beledobjuk először a hagymát, majd egy perc múlva a répát, és még egy perc múlva a cukkinit, a paprikát meg a fokhagymát. Megsózzuk, további 3-4 percig pirítjuk, majd leszedjük a tűzről. Borsozzuk, hozzáadjuk a ruccolát.
A halfilékre kevés durva tengeri sót és durvára őrölt borsot
hintünk, majd a felhevített vajon, vastagságtól függően
oldalanként 1-2 perc alatt megsütjük őket. Tálaláskor néhány kanál pirított zöldségre kecskesajtot morzsolunk, melléhelyezünk 1-1 halszeletet, és egy negyed lime-ot teszünk minden szelet tetejére.