Vaníliakrémes gyümölcstorta
A piskótához a 6 tojásfehérjét a 6 evőkanál cukorral kemény habbá felverjük, és hozzáadjuk a 6 tojássárgáját. Óvatosan hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, és sütőpapírral kibélelt kerek tortaformába öntjük, forró sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, a piskótát kettévágjuk. A krémhez 3,5 dl tejet 15 dkg cukorral és a vaníliás cukorral felforraljuk. A 4 tojássárgáját a 6 dkg liszttel és 1,5 dl tejjel simára keverjük, a felforralt tejhez adjuk, sűrűre fűzzük. Narancs reszelt héjával ízesítjük. A 4 tojásfehérjéből kemény habot verünk és a forró krémhez keverjük. Az egyik piskótalapot meglocsoljuk rummal elkevert ananászkonzerv- lével, majd a krém felét rákenjük, és sűrűn megrakjuk a feldarabolt ananásszal. Ráhelyezzük a másik piskótalapot, megint meglocsoljuk a rumos ananászlével, és az egész tortát bevonjuk a maradék krémmel. Tetejét feldíszítjük a színes gyümölccsel. Legalább fél napra a hűtőbe tesszük.