Vaníliakrémes omlett erdei gyümölcsökkel
A tojásokat elhabarjuk a tejjel, a liszttel, a sütőporral meg egy csipetnyi sóval. Egy palacsintasütőben vajat
forrósítunk, és a tojásmasszából 4 omlettet sütünk. (Egy lapáttal a szélét felemelgetjük, nehogy lesüljön. Ha
az egyik fele elkészült, átfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.) Az omletteket tányérra borítjuk, és melegen tartjuk.
A krémmel megtöltjük, azután félbehajtjuk az omletteket. Tálalás előtt körbelocsoljuk csokoládészósszal, és a maradék gyümölccsel díszítve tálaljuk.
Öntet
Az öntethez a cukrot összekeverjük a vízzel, azután felforraljuk. A csokoládét kisebb darabokra tördeljük, és kevergetve feloldjuk a cukros vízben. A csokoládészószt melegen tartjuk.
Töltelék
A vaníliapudingot a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük a cukorral meg a tejjel, és azt is melegen
tartjuk. A gyümölcsöket felolvasztjuk és lecsepegtetjük. A tejszínből kemény habot verünk, és a gyümölcs felével együtt a vaníliapudinghoz keverjük.