Vaníliás kosárka

Vaníliás kosárka

A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, belekeverjük a cukrot, a tojást meg a citromhéjat, és az egészet összegyúrjuk. Hűvös helyen félórát pihentetjük,
majd 3 mm vastagra kinyújtjuk. A tésztával kibéleljük a kivajazott kosárkaformákat, és közepesen meleg sütőben 15 perc alatt megsütjük.
A krémmel púposan megtöltjük a formából kiszedett kosárkákat, a tetejüket pedig gazdagon kirakjuk
gyümölcsdarabokkal.

Töltelék

A töltelékhez a pudingport a cukorral 2,5 dl tejben sűrűre főzzük, azután időnként megkeverve – hogy ne bőrösödjön meg a teteje – kihűtjük. A tejszínt habbá verjük, és lazán a kihűlt pudinghoz keverjük.

kaloria 440 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink