Forrás: Vár: a Speiz

Véres hurka grenadírmarssal és karamellás almával

Véres hurka

Első lépésként jó minőségű véres hurkát vásárolunk, és a tanult módon a sütőben megsütjük.
Az apróra vágott hagymát a kiolvasztott füstölt szalonna zsírján megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a kockákra vágott krumplit meg a feldarabolt paprikát és paradicsomot, ízlés szerint sózzuk.
A paprika nélküli paprikáskrumpli-alapot botmixerrel pépesítjük, majd a kettőt összekeverjük.

Gyúrt tészta

A lisztből a tojásokkal gyúrt tésztát készítünk, amelyet kockákra vágunk, majd kiszárítunk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, egy serpenyőben zsíron lepirítjuk.

Sós-karamellás alma

Az almát apró kockákra vágjuk, cukorral és kevés sóval karamellizáljuk. Tálalásnál melegen a hurkához és a fehér krumplistésztához adjuk.

kaloria 710 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink