Villányi vörösboros mártás

Villányi vörösboros mártás

Nem sok gond van vele, de időigényes az alábbi mártás – higgyék el, érdemes kivárni! A húsos csontot olajban,
cukorral, a tisztított, szeletelt vöröshagymával jó alaposan barnára pirítom. A tisztított, szeletelt zöldségeket rászórom a pirított csontra. Beleteszem a zöldfűszereket, a borókabogyót, a babérlevelet, az egész fokhagymagerezdeket, sót, borsot, és kevés víz hozzáadásával lassan párolom. 30-40 perc múlva felöntöm vörösborral, és két órán át lassú tűzön főzöm. Ezután leszűröm, és további 2 órán át lassan visszaforralom a mártást, míg egy liter lesz belőle. A vajat hozzáadom, és még 20 percig főzöm.

kaloria 310 CAL
ido 300 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink