Vodkahabos málnakehely

Vodkahabos málnakehely

Előkészítünk négy nagyobb poharat. Az aljukba beletördelünk egy-egy babapiskótát. Meglocsoljuk egy evőkanál vodkával. A porcukor felével habot verünk a tejszínből. Kikeverjük a mascarponét a maradék porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a vodkával és a frissen csavart citromlével ízesítjük. Összedolgozzuk a tejszínhabbal. Összeállítjuk a kelyheket: alulra jön egy-egy sor málna, aztán egy réteg hab, megint málna, végül ismét hab. A tetejére is teszünk pár szem szép málnát. Egy-két órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt physalissal, mentával, ostyarúddal díszítjük.

kaloria 440 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink