Vőfély kedvence

Vőfély kedvence

A disznófüleket megtisztítjuk, vékony ízekre vágjuk, mint a pacalt szokás. A megolvadt zsírban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Beletesszük a felaprózott disznófüleket, megszórjuk pirospaprikával, őrölt borssal, ételízesítővel, és jól átforgatjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy 2-3 ujjnyira ellepje. Ha a fül már félpuha, hozzáadjuk a felszeletelt zúzát. Tovább fűszerezzük babérlevéllel, fokhagymával, őrölt köménnyel, majoránnával, csípős gulyáskrémmel, és hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot. Amikor a zúza már puhulni kezd, akkor kerül a bográcsba a máj és a
kakastöke. Készre főzés előtt sózzuk meg. Nem fontos hozzá köret, friss, foszlós kenyérrel is megállja a helyét. Savanyúságnak csemegeuborka, ecetes paprika illik hozzá.

kaloria 490 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink